my Gateway one zx4000 series has blank screen

September 3, 2012 at 12:51:07
Specs: Windows 7
My Gateway all in one zx4000 series desktop has a blank screen. I kept disconnecting the AC adaptor leaving it off for a few hours and my computer would reboot and was able to use it for a few hours then if I did not use it the same problem would occur. Now nothing works the light illuminates but always a blank screen no matter how long I unplug the AC adaptor and power cord. Absolutely no support from Gateway because I have had the computer a year and half and the warranty is out. Has anyone else had this problem?

See More: my Gateway one zx4000 series has blank screen

Report •

September 3, 2012 at 13:25:28
It looks like this person had the same problem:

Could be that the motherboard went out. Just my opinion, but I haven't found Gateway or Emachines computers to be very reliable.

You've been helped by a 14 year old.

Report •

October 29, 2012 at 17:48:23
I have the same computer with the same problem. Mine went out end of the year 2011. I purchased the extended warranty and spent $100.00 to send to Gateway/Acer to fix but they returned it unrepaired saying because I put boric acid (I live in NYC where roaches abide) inside the computer this voided my warranty.

I think a class action suit should be started 'cause apparently me putting boric acid inside the computer wasn't the problem, furthermore once I opened it I saw NO boric acid so it wasn't so much as to cause a concern, these computers are crap -- just google to find others with the exact same problem. These people just didn't want to either repair or replace a computer they know is faulty in the first place.

Report •

Related Solutions

Ask Question