Ethernet Adapter not working

October 27, 2010 at 11:33:06
Specs: Windows 7, Intel Core i3
Modem is on has been unplugged 3 different times, computer re-booted twice. A T & T 2 wire modem. Power light is red, wireless light is green and no other lights are on. Message I get is regarding Ethernet Adapter. (No light on near adapter)

See More: Ethernet Adapter not working

Report •

October 27, 2010 at 13:16:03
Use command ipconfig /all to tell part of the story. Post it. No need to include the last parts. Use ipconfig /all > ip.txt and then you can use notepad to cut and past results.

Might have to log on to the modem if you can to see more.

Might have to borrow a modem to test your line.

Might have to use a phone line to the outside of your home to single out the home wires.

A single home dsl filter may be better than many on each phone. ATT only has them.

I had my dsl line worked on for a year until they finally fixed it. Tech told me of many of the other issues to look for.

Bad home phone wires. Bad DSL filters, Modem gone bad.

Why did it take me over a year to phone in a problem to ATT?

Report •

October 27, 2010 at 16:49:09
Message I get is regarding Ethernet Adapter.

In device manager, is there an axclamation mark by the ethernet adapter? If so, download a new driver from the PC website unless it is a PCI card. If it's a PCI card ethernet, pop in a new one and you should be fine.

Some HELP in posting on plus free progs and instructions Cheers

Report •

Related Solutions

Ask Question