ECS P4M800PRO-M V2 Bios

Paul February 6, 2009 at 12:51:14
Specs: Windows Vista
Does anyone have the original bios from the board bought from FRYS for this board, I flashed it with the correct one from ECS and now it boots after f1, date time and floppy errors but wont save the bios settings and dies like the bios is cutting the power due to maybe thinking its overheating(its not) after about five minutes, I would like to flash it back, many thanks, Paul.

See More: ECS P4M800PRO-M V2 Bios

Report •

February 6, 2009 at 14:30:31
Are you sure you flashed using the correct one? There is a P4M800Pro-M V2 and a P4M88Pro-M2.

Report •

February 7, 2009 at 14:35:49
I am certain I used the correct bios, v2, there are thousands of of people on the net with this same problem on this same board from FRYS, I just want to get the board back to the original bios, the ones from the ECS site do not work on these boards, strange I know but if you read all the threads you will see, sadly I did not save a backup of the original bios otherwise I would have flashed it back, I did it in Dos and cleared the CMOS after, just hoping someone can email or post the original bios somewhere for me, Many thanks, Paul.

Report •

February 7, 2009 at 15:56:43
just download a previous version, or re-flash it again. You did clear the bios settings with the jumper on teh motherboard after you falshed it right?

PowerMac 9600(1 ghz G4)
512mb RAM
50gb SCSI
ATi 9200 PCI

Report •

Related Solutions

February 7, 2009 at 16:08:45
Outlander, there is only one file available for that board and that must be the bad one.


I suggest you email ECS about that problem. Whoever posted the file may have mixed it up with one of the other models. As I pointed out the model numbers are confusing. The y shouldn't have labeled them like they did.

Report •

Ask Question