Blank Screen with orange LED

July 25, 2011 at 08:05:18
Specs: Windows XP
Hello, I've recently installed a new video card into my computer, upon doing so the screen started randomly splicing while trying to play WoW, I reset my computer trying to rearrange video settings, but I was directed to a blank screen while the LED indicator turned orange a few seconds after start-up, does anyone know any way I could possibly fix this?
P.S. Yes, I have tried connecting a different monitor to the computer, and the monitor to a different computer, the one from the PC I'm trying to fix works on both

See More: Blank Screen with orange LED

Report •

July 25, 2011 at 08:31:34
Which video card did you install ?

What is the (max total combined output) wattage capacity of the power supply ?

A common problem people have these days is they have installed a video card that requires that your system has a recomended minimum capacity that is a lot higher (more than 50 watts higher) than the existing power supply has.
Either the system will not boot normally at all when the video card is installed,, or the system does boot anyway but the power supply is being constantly overloaded, and is damaged, in a short time, or after a longer time.

If you were using a video card in a slot previously, try installing that again, and connecting your monitor to that.
If you were using onboard video previously, try removing the video card, and connecting your monitor to that.
If the power supply has not been severely damaged, that should allow your system to work.

Report •
Related Solutions

Ask Question