Articles

Warcraft 3 , wont run

July 18, 2007 at 13:28:19
Specs: Comp, 512

Hi, ive been searching the forums and to try and find a fix to my problem, unfortunatly doesent seem to be happening to anyone else. the game installs perfectly, when i press "play warcaft 3" the picture of the orc guy on the front comes up with warcraft 3 in the background as should happen usually, then i get an error message saying "please verify your warcraft 3 cd is in the drive" !! this is a burned copy, is that why it wont open? why would it install perfectly and then not open >.< the cd key is correct.

thanks in advance!



See More: Warcraft 3 , wont run

Report •


#1
July 18, 2007 at 13:50:19

It's just the disc protection and it looks like it's working. The easiest way to make a backup of your original copy is to use a virtual drive program, that way it can bypass most of the disc protections and also verifies that a friend ain't just burn you a copy of his.

Report •

#2
July 18, 2007 at 14:32:21


Report •

#3
July 19, 2007 at 03:43:57

im sorry to say this tp everyone who reads this message but windiws vista is very bad for gaming next time get an windows xp for instance i have 512mb ram pc and it cant handle rome total war while my uncles 230mb ram windows xp can handle rome total war smoothly. Also if you look behind the game case of warcraft 3 it says 98/me/2000/xp NOT VISTA so if i was you do not upgrade anything but only when you have a chance to upgrade it to windows xp and also warcraft has torun smoothly on the pc you have you rpobably have a disk problem try re installing the game. And also it could be becasue of the graphics card which may not support the game. What is it?

Report •

Related Solutions

#4
July 19, 2007 at 15:52:48

Thanks pgckkwvdzm and jam, the problem is this is the only copy of the game i have, i cant reburn or use the origional copy. is there any way of disabeling the protection? why would it install pefectly and then not let the game open?

and tezel: my computer runs quite smoothly, i dont think thats the problem. ive reinstalled the game around 3 times now. ugh!


Report •

#5
July 19, 2007 at 16:04:43

would it be possible to re burn the game using clone cd onto a new cd which would then work?

Report •

#6
July 19, 2007 at 18:05:46

felix i just think its a game error you probably need to buy a new cd of it

good luck also vista is good for warcraft with a 512mb ram but not for the latest games even rome total war


Report •

#7
July 21, 2007 at 14:14:56

"would it be possible to re burn the game using clone cd onto a new cd which would then work?"

No, you need the original.


Report •

#8
August 15, 2007 at 19:17:44

I agree with tezel. Vista suck at everything, it so god dam slow and eat up all your RAM.

felixneedshelp , I think you should try re-installing the game.

spsssw


Report •

#9
August 20, 2007 at 06:19:40

hey all im also havin the problem as in my computer installs it ok but it wont actually run as it says no disc. i am usin a laptop with vista any ideas why im havin such problems. my copy is also an original not burnt. any help wud be appreciated.

Report •


Ask Question