CS, Warhammer, Spore, Computer Lag

System manufacturer / System product name
January 13, 2009 at 16:33:02
Specs: Microsoft Windows XP Professional, 2.211 GHz / 2047 MB
I have computer lag when playing warhammer online, spore, CS even- and my computer definately should not be doing this
http://www.systemrequirementslab.co... says that i deflinately pass the requirements, my roommate also ran the same website, and we both passed but he does not computer lag. I know it isnt our internet connection because he doesnt lag during the game.
This is from systemrequirementslab.
There is absolutely no reason why warhammer makes my computer lag, let alone CS
I have 2 processors running - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+
2.21 GHz Performance Rated at 6.30 GHz
2.0 RAM
NVIDIA GeForce 7800 GT (GeForce 7800 GT)

61.6 GB of free space.
the computer lags randomly, I kept the task manager up and it said 54% when lagging, but when i get the cpu to work at 54% with out the game, it doesnt lag. Secondly, all my drivers are up to date, as is Windows XP
All in all, i should not be lagging at all, and definatley not when playing CS
Thanks in advance

See More: CS, Warhammer, Spore, Computer Lag

Report •

January 14, 2009 at 10:03:29
First off I would run an adware scan to remove any spyware that maybe located on your PC. Next question I would ask you is what background programs are you running? Any firewalls?

Report •

January 14, 2009 at 17:45:58
I have Mcafee scan my computer every sunday, and nothing has popped up.

I dont run anything in the background except sometimes itunes, but evne with itunes off it still does it

Report •

Related Solutions

Ask Question